Case

Timmin kesäiset kuulumiset

·
20.6.2024
·
Lataa koko juttu PDF-tiedostona
Mahtavaa! Tässä on juttu PDF-tiedostona. Jos latauksessa on ongelmia, niin pistä rohkeasti viestiä osoitteeseen myynti@timmi.fi.
Avaa ja lataa PDF
Jokin meni pieleen. Viitsisitkö vielä tarkistaa kentät.
  • Projektin seikkaperäinen läpikäynti.
  • Mitä tuloksia saatiin aikaan.
  • Ei automaattista uutiskirjettä.
  • Helppo näyttää johtoryhmälle.
Timmi Quote mark

Käytetyt ominaisuudet

No items found.

TIMMI Smart Hospital ratkaisut tilankäytön tehostamiseen

Tilankäytön tehostaminen on kasvava trendi sosiaali- ja terveysalalla, missä pyritään parantamaan tuottavuutta ja saamaan kustannussäästöjä uudistamalla järjestelmiä ja toimintatapoja. Työterveys Aallossa tilankäytön tehostaminen aloitettiin TIMMI Smart Hospital- järjestelmän avulla. 

Haluamme jakaa Aallon kokemuksia ja saavutettuja hyötyjä kaikkien toimintatapojen uudistusta ja tilankäytön tehostamista pohtivien kanssa, joten koostimme tähän juttuun vinkkejä ja linkkejä sisältöihimme sekä katsauksen SoTe-tuoteperheemme tuoreimpiin uutisiin ja tapahtumiin.

Case Työterveys Aalto Oy

Tehokasta työterveyshuoltoa tilahallinnan ratkaisuilla

Työterveys Aalto Oy otti uusien toimitilojen myötä käyttöön TIMMI Smart Hospital -järjestelmän parantaakseen asiakaskokemusta ja tehostaakseen tilojen käyttöä. Samalla luovuttiin henkilökohtaisista työhuoneista, uudistettiin ilmoittautuminen ja luotiin perusta tiedolla johtamiselle!

Yhteistyössä järjestetyistä webinaareista ja ebook-koosteestamme saat lisätietoja:

  • miten tilat saatiin haltuun älykkäillä ratkaisuilla
  • miten asiakaskokemusta parannetaan nykyaikaistamalla asiakaspalvelua
  • miten järjestelmä mahdollistaa tehokkaan tilojen käytön
  • kuinka henkilökohtaisista työhuoneista luopumisella voidaan maksimoida tilojen käyttöaste
  • kuinka tiedolla johtamista ja tehokasta tilanhallintaa voidaan hyödyntää toiminnan kehittämisessä
“Päätimme Timmin kanssa onnistua ja pistimme hihat heilumaan!” - Virva Hartikka, tietohallintopäällikkö, Työterveys Aalto Oy

Webinaari: Aallonharjalla asiakaskokemusta parantamassa

Ensimmäisessä webinaarissa pureudumme kehittämisen syihin ja tavoitteisiin sekä järjestelmien rooliin toimintamallien muutoksessa yhdessä Aallon tietohallintopäällikön Virva Hartikan kanssa.

Katso tallenne | Youtube

Webinaari: Tehokasta työterveyshuoltoa tilahallinnan ratkaisulla

Toisessa webinaarissa käymme Aallon sovellusasiantuntijan Johanna Gummeruksen kanssa läpi henkilöstön kokemuksia uudistuksista, minkä lisäksi esittelemme tiedolla johtamisen työkaluja ja mobiili-ilmoittautumisen.

Katso tallenne | Youtube

Ebook: Tehokasta työterveyshuoltoa tilahallinnan ratkaisuilla

Aalto kävi läpi suuren muutosprosessin uusien toimitilojen, toimintatapamuutoksen ja tilavarausohjelmiston käyttöönoton myötä. Koostimme yhteistyömme vaiheista ebook-kirjasen, josta pääset lukemaan, kuinka käyttöönotto saatiin maaliin kymmenessä viikossa ja miten toimintakulttuurin muutos on organisaatiossa otettu vastaan!

Lataa ebook | Aalto | TIMMI Smart Hospital

TIMMI Webinaarit

Myyntijohtajamme Jani Asikainen esittelee menneen syyskauden webinaareissa TIMMI Smart Hospital -ratkaisua vastauksena tilankäytön tehostamiseen sekä terveyskeskusten keskittämiseen. Kannustamme kaikkia pohtimaan, miten voimme yhdessä parantaa tilojen käyttöastetta ja huolehtia kustannuksista samalla tehostaen toimintaa.

TIMMI Smart Hospital: Ratkaisu terveyskeskusten keskittämiseen

Syvennymme Timmi Smart Hospital -järjestelmän mahdollistamiin tehokkuus- ja kustannushyötyihin hyvinvointialueille. Mikäli hyvinvointialueellasi on suunnitelmissa kartoittaa tilankäytön ja toimintamallien uudistusten toteutuskelpoisuutta, kannattaa tutustua!

Katso tallenne | Youtube

Mikä on TIMMI Smart Hospital?

Tämä webinaari tarjoaa tietoa siitä, miten älykäs sairaala voi vapauttaa resursseja, tehostaa tilojen käyttöä ja luoda säästöjä. Jos olet kiinnostunut tiedolla johtamisesta ja dynaamisesta tilanhallinnasta, katso webinaaritallenteet ja lue lisää ebookeista alla olevista linkeistä.

Katso tallenne | Youtube  

TIMMI Ebookit

Ratkaisu terveyskeskusten keskittämiseen

Hyvinvointialueet katsovat kustannuksia ja ratkaisevat erilaisia tehostamistoimia kuten tilankäyttöä. Kun rahaa on vähenevässä määrin käytettävissä, sitä pitää kohdentaa uudella tavalla.

“Koordinoidun tilojen vähentämisen tulee perustua tietoon siitä, mitä tiloja tarvitaan ja mistä voidaan karsia. Tällöin on tärkeää tietää tilojen todelliset käyttöasteet.” - Jani Asikainen, myyntijohtaja, Timmi Software Oy
Lataa ebook | Ratkaisu terveyskeskusten keskittämiseen

TIMMI Smart Hospital: Tilat haltuun älykkäillä ratkaisuilla

TIMMI Smart Hospital -ratkaisun avulla hyvinvointialueet voivat samalla tehostaa toimintaa, nostaa tilojen käyttöastetta ja huolehtia kustannuksista.

“Meillä on valmis ratkaisu tilojen tehokkaaseen hallintaan ja käyttöön!” - Jani Asikainen, myyntijohtaja, Timmi Software Oy
Lataa ebook | Tilat haltuun älykkäillä ratkaisuilla

Ajankohtaista

TIMMI Ilmoittautuminen mobiilina tai aulassa

TIMMI Ilmoittautuminen on ratkaisu sosiaali- ja terveydenhuollon yksiköiden ilmoittautumisen ja tehokkaan tilankäytön haasteisiin. Ilmoittautuminen toimii mobiilissa tai itsepalveluautomaatilla ja se ohjaa asiakkaat vastaanottohuoneen ovelle asti. 

Pääset tutustumaan itsepalveluautomaatin uuteen muotoiluun, mobiili-ilmoittautumisen tuomaan joustavuuteen sekä ratkaisumme hyötyihin tarkemmin ominaisuussivullamme

Terveisiä Sote ATK-päiviltä

Osallistuimme Sosiaali- ja terveydenhuollon ATK-päiville Tampereella 27.-29.5.2024. Siellä helteisissä olosuhteissa kohtasivat sosiaali- ja terveysalan sekä tietotekniikan ammattilaiset, jotka yhdessä pyrkivät viemään digitalisaatiota eteenpäin. 

Sote ATK-päivillä käytiin lukuisia inspiroivia keskusteluja, nähtiin uusia innovaatioita ja saatiin upeita mahdollisuuksia verkostoitumiseen. Mahtavaa oli tutustua muiden ratkaisuihin ja katsoa, mitä tulevaisuus tuo mahdollisesti tullessaan. Mukavan fiiliksen tapahtumassa tarjosivat kaikki osallistujat sekä messupöytien hulppeat tarjottavat. Ensi vuonna on lupa odottaa vielä hienompia kokemuksia, kun juhlitaan pyöreitä Jyväskylässä!

Pohde tehostaa tilojen käyttöä Timmin avulla

Pohjois-Pohjanmaan alueen hyvinvointialue (Pohde) tehostaa tilojen käyttöä TIMMI Smart Hospital -järjestelmän avulla. Pohde on hankkinut oman TIMMI-tilavarausjärjestelmän aiemmin käytössä olleen Oulun kaupungin järjestelmän tilalle.

Timmillä varataan vastaanotto- ja kokoustilat Tuiran ja Kontinkankaan hyvinvointikeskuksissa.

Timmi ja timmiläiset tutuksi

Timmi - Tilahallinnan asiantuntija vuodesta 1992

Timmi on palvellut asiakkaitaan luotettavasti ja ammattitaidolla jo vuodesta 1992 lähtien. Matkamme alkoi yhteistyöstä Kokkolan kaupungin kanssa, ja siitä lähtien olemme kasvaneet ja kehittyneet vahvaksi toimijaksi tilahallinnan alalla.

Lyhyt historiikki

Moni saattaa muistaa TIMMI-Järjestelmän alkuajoilta ohjelmistotalo Yomin, jonka piirissä tilavarausohjelmistoa alun alkaen hallinnoitiin ja kehitettiin. Aikansa kutakin ennen kuin Keski-Suomen Puhelin Oyj osti Yomin. Myöhemmin Keski-Suomen Puhelin siirtyi Elisan omistukseen, minkä myötä päätimme ottaa ohjakset omiin käsiimme.

Vuonna 2004 Timmi Software irtautui omaksi yrityksekseen. TIMMI-järjestelmän ylläpito ja kehittäminen jäivät meidän haltuumme, ja aloimme viitoittaa omaa tietämme ohjelmistoalan pioneereina. 

Yrityksen koko ja rakenteet ovat muuttuneet vuosien varrella, mutta toimintamallimme ydin on säilynyt ennallaan. Kehitämme arkea sujuvoittavia ohjelmistoja asiakkaidemme tarpeisiin palvelun laatua jatkuvasti kehittäen.

Tiimimme

Nykyään meitä Timmissä työskentelee yhteensä 19 ammattilaista eri puolilta Suomea. Myyntitiimimme operoi Oulussa, Espoossa ja Raumalla, kun taas asiakaspalvelun päällikkö toimii Lappeenrannasta käsin. Päämajaa pidämme Jyväskylässä.

Projektoinnin pelinrakentajamme Juha Juutinen esittelyssä!

Juha syntyi Keuruulla kultaisella 80-luvulla ja vietti nuoruutensa näissä Keski-Suomen kauneimmissa maisemissa. Jyväskylään muutto tapahtui lukion jälkeen keväällä 2002, minkä jälkeen hän asettui Palokkaan vuonna 2006 yhdessä vaimonsa kanssa. Juhan perheeseen kuuluvat vaimon lisäksi 2 lasta.

Juha valmistui Jyväskylän ammattikorkeakoulusta IT-tradenomiksi vuonna 2008. Hänen aikaisempaan työhistoriaansa kuuluu IT-alan tehtäviä muun muassa Suomen Terveystalo Oyj:ssä sekä Nokia Siemens Networksissa. Lokakuussa 2009 hän liittyi Timmin riveihin järjestelmäasiantuntijana ja otti vuonna 2014 ohjat projektipäällikkönä. Nykyisessä roolissaan hän vastaa kaikista toimituksista, jotka vaativat projektointia.

Osaamistaan Juutinen on laajentanut erilaisilla sertifikaateilla: Taskuun hankitut IPMA C, PRINCE2 ja ITIL kertovat, että eväät vaativaan IT-projektien hallintaan ja johtamiseen siis löytyvät!

Työssä palkitsee onnistunut projekti, joka on hyvin suunniteltu ja tilaajan kanssa yhteistyössä rakennettu ja toteutettu. Kun projektin päätöspalaverissa kaikilla osapuolilla on hymy huulilla, tietää kuulemma tehneensä jotain oikein!

Palkitsevan työn ohella Juhan on pitänyt Timmillä jo 15 vuoden ajan loistava työyhteisö. Työt tehdään aina kunnolla ja tosissaan, mutta pilke silmäkulmassa.

Vapaa-ajallaan Juha on monitoimimies urheilun saralla. Jääkiekkoa hän on pelannut jo 24 vuotta – nuorena tavoitteellisesti, nykyään harrastaen ja lajista nauttien. Jalkapalloakin on tullut pelattua, ja nykyään kesät menevät golf-viheriöllä. Leijonanosan vapaa-ajastaan Juutinen kuitenkin viettää jäähallilla, jossa hän valmentaa JYP junioreissa pelaavan poikansa joukkuetta. Kaiken tämän lisäksi hän on myös ahkera penkkiurheilija ja odottaakin kesän jalkapallon EM-kisoja vesi kielellä!

Sertifioidun projektipäällikkömme tavoittaa tarvittaessa Jyväskylän toimipisteestä tai Palokan kotikonttorilta.

Toivotamme koko Timmin poppoon puolesta aurinkoista juhannusta ja kesän aikaa!

Lataa juttu PDF-tiedostona

Avaa ja lataa tästä
Klikkaamalla "Hyväksyn kaikki evästeet" hyväksyt, että evästeet tallennetaan laitteellesi parantamaan sivuston navigointia, analysoimaan sivuston käyttöä ja tehostamaan mainontaamme. Lue lisätietoja evästepolitiikastamme.
cookies